"Jag är samma nu som då, samma människa ungefär ,fast med lite mera lust sen du var här"

Det är det som är det magiska med Winnerbäck låtar. Han tar orden ur ens mun. Härligt att man äntligen fixade biljett asså;) Ska göra det bästa av konserten, jag går dit för att titta på min idol och sjunga mig hes, hoppas på att träffa sköna människor där:P Tyvärr är det ju på en söndag , va fan tänker man , lägga en konsert på en söndag liksom. Kanske inte klassas som en konsert. Men det borde det. Kan verkligen relatera till så otroligt många låtar att det är skrämmande ibland. 

                                          image21
// JosefineLinneaDahl


" The shape of things to come"

Denna helg har bestått av mest fika på stan med kompisar faktiskt. Både trevligt och i viss mån behövligt. 
 Rätt skönt, tror att man behöver ta de lite lugnt ibland.
 
Men iaf så träffade jag denna lilla filur som jag saknat otroligt mkt, sov över i hennes nya, fina, ubermysiga lägenhet. Asså kan inte beskriva hur satans avundsjuk jag är:/ Flytta hemifrån när man är 16, vilken drömm liksom... men så länge får ja väl känna mig hedrad för att jag va den första kompisen som sov där;) 

         
Helgens skönaste citat--------> Malin Udd: " Killar är som tomten, dom vill bara tömma säcken"

hahahahahah, 
Du lär ju va en av de skönaste människorna i världen:P  
                                   image20
// JosefineLinneaDahl

Life goes on...for better or for worse

"If you cant't value it for what it is, then what's the point?" 

               image17



Lovely season

Shit börjar bli en van bloggare ju;) men tänkte bara visa mitt klipp som blev helt ok faktiskt. Hösten betyder förändring, förändring ska ni få, förändring blev det. Här kommer lugg.


INNAN             EFTER
                                         


Ursäkta mig...

                                        

Livet började se bra ut, skuggorna hade lagt sig, kriget upphörde och solen hade stigit över horisonten.
Jag snubblade på mig själv och föll tillbaka ner i den mörka dalen, korkad och full av ånger.
Jag talar utan att tänka, tänker utan att tala och skriker utan att låta luften ljuda i min strupe.
Ångesten reser sig likte en kärnexplosions välkända svampmoln i mitt ryggande inre.
Tänk om jag hade hållit käften istället, tänk om jag hade varit någon annanstans, nu är det försent att tänka. Gjort är gjort och sinneslöst tal är en människas största synd.
Förlåt och farväl är väl det jag vill säga, för vänskap blir förstörd av en mans enträgna envishet och han gör sig till åtlöje inför
resten av världen.
Krigaren säger att freden är långt borta, strid endast om de inre fienderna är slagna annars är du farlig för dig själv, älskaren säger att det finns en tid för kärlek och en tid för sorg.
Fienden inom är inte slagen, han blir starkare för varje misstag, ångest är hans vapen.
Sorgen är den som föder kärleken och steget mellan dem
är inte långt.
Jag har vaknat upp ur min sinneslösa dvala där jag hade förpassat mig ut till de perifiera delarna av jaget och någon annan hade tagit plats i centrum.
Den jag är, den är jag och det behöver jag inte urskulda mig för, men den jag har varit bör urskulda sig till världen som har fått ta emot spott och spe.
Mitt eget svek skall jag leva med för att aldrig göra om, synd att andra kom till skada och vänskap gick förlorad, men i krigets vardag är förluster att räkna med bland vänner.
Skadan är skedd och såren svåra att läka, saltet skall jag inte
strö i dina sår.
Jag backar ut och försvinner i mängden tills tiden är slut och livet förändras, sent skall jag glömma den oförrätt som jag ställt till genom att låta min tunga löpa fri och yppa saker som inte skulle bli sagda.
Talet gavs åt en narr utan förstånd,
av en kung utan rike.

<3<3<3<3<3<3

Just some thoughts

                                              
                                                

Så en uppdatering skulle inte sitta fel, me know:P Senaste in tha life....hösten är här:) å shit va jag har längtat, alla bara klagar på hösten...jag ser bara fördelar med den. Höst handlar om förändring enligt mig. Allt blir nytt på nått sätt , tex det outstanding höstmodet...shit kliar i shoppingådran så fort man tänker på det:D Längtar efter att dra med en shopping galen kompis(Hanna Öberg) å göra stan;)
Dessutom så är höst mysigt punkt slut. Att man gillar hösten gör en ju för fasen inte till en deprimerande person. 
 
Vad har Josefine mer att säga...hmm klipp på fredag, hoppas bara att jag inte gör om misstaget att klippa för kort igen....:P skulle va typiskt mig;) Måste säga att min klass känns bättre för varje dag som går... tyckte ju att det va värsta fjortis klassen först, men som sagt har så lätt för att döma:P De flesta är helt ok.  Tre veckor i skolan redan...
Orkar ej skriva mer. Men höst är kul, kom ihåg det :D   /// Yo so fine