30/10

Nu ska jag strax ta spruta, rädd? Nope inte alls, man är väl ingen pussy heller;)


// JosefinelinneaDahl

Look at the stars, look how they shine for you

Siri åkte igår vid 10 tiden, var en härlig vecka med en saknad vän och kändes skönt att kunna vara ärliga mot varann:)
Det enda tråkiga var att efter en dag i skolan var jag ungefär lika sällskaplig och levande som en zoombie. Men det var jättekul att ha henne här, så fruktansvärt tråkit att en så fin tjej måste bo 928384352637283 mil bort. Fast än så länge så har det gått bra, ska börja spara pengar så jag kan åka ner på hennes student som är ett år innan min egen:P
Erkänner att jag är grymt avundsjuk att ´hon får ha en sån där astuff hatt på sig, ni vet sån där fyrkantig som dom alltid har i amerikanska komedier....ser så sofistikerat å smart ut;)
Sedan har jag inte gjort så mkt, gårdagen bestod i stort sett av att först och främst beklaga sig över det klena innehållet i min not so fine höst/vinter garderob. Sthlm, nån som är på?

För hör och häpna Josefine har pengar. De ni;)

Dessutom så åkte jag och mami en stund till morfar och mormor, vilket var väldigt mysigt, gash va söta gamla människor är:)
På hemvägen var jag två kaffekoppar och en tröja full av långt katthår rikare:D

Men det va det allt värt. Jaha och idag har jag verkligen inte gjort ett skit, åt frukost för ca en timme sen eftersom mitt fucking fuck alarm på mobilen inte gick igång. Men men ska ändå inte göra nåt spec idag, förutom att duscha kanske, om ja pallar, hahah hörs det att det är lov eller?

Sen ikväll så blir det partaj. Hoppas att Sevala och company kommer in , vore kul att festa med dig mer;) Och du vet vad vi ska göra! BIG PLANS. Måste bara säga att du är en väldigt söt person som man tro det eller ej<kan prata om way more stuffs än hår och geisha med:D <3<3<3 

Allt för mig// JosefineLinneaDahl
                                                                         image26
                                


en hälsning från en god vän

josefin är en underbar männska. det menar jag verkligen, lätt att umgås med, härlig ´partypingla och sötast i världen.
men hon tar ingen skit, ingen ska kasta smuts på josefine.hädanefter bestämmer jag det.

I love you.
//hanna

"Kan nån tala om varför människor säger saker och agerar på ett annat sätt?"

Så jävla arg trött irriterad. Alltså kan inte sova för att jag bara bubblar av ilska, seriöst vad är ditt fucking jävla problem människa?
Du är lika jävla dålig som dom, fatta det. Vafan säger du en sak och sen ser jag med mina egna ögon, kanske rent av framför mig att du gör på ett annat sätt`?
Det sjukaste är att jag trodde att du, att åtminstonde du skulle stå vid min sida, på min sida som du så genuint( trodde jag) sa den där söndagen för två månader sen.
Antar att vi inte är så lika som jag en gång var dum att tro. Det känns inte alls kul att träffa dig längre, nepp. hahah kan inte göra annat än skratta åt hur jävla naiv jag har varit.

Människor man tror man känner. Människor man litade på, människors händer man skulle ha låtit sitt eget liv vila i

PEOPLE ALWAYS FUCKING LEAVE OR LIE. 
                                 
 I'll never trust again.....

Turdag men ändå inte kanske....

shaoo:P jo asså idag har det lätt varit min turdag, asså imorse när jag vaknade så tänkte jag verkligen bara helvetejävlapissfanfucking-torsdag, men sen när man väl kom till skolan va det helt ok. Först fick jag beröm av min svenska lärare för min filmanalys;) Sedan så gick det bra på idrotten. Så det var jättekul:D sen hade vi en geografi lektion på slutet som va något oseriös eftersom ja och D(ubbelmoral)-Sevala satt å drog dåliga skämt hela tiden:D men kul va det iaf:D
Sen blev jag glad igen när jag kom hem för då titta jag på ett supersött avsnitt av one tree hill:P Men nu är jag depp, fan asså det blir då aldrig som man vill....har lust att gråta en skvätt, men nej det ska jag inte, mycket är jag men inte martyr. Så får väl dränka mig i lite trevligt plugg:/  Förvirrande dag...men imorn är det fredag;);) 

                                                 image22