Är de för enkla eller jag för djup?

Idag har jag varit lite halvt barnvakt åt en treårig pojke vid namn Vigor, det är väl tänkt att jag ska vara barnvakt iaf, problemet är att jag verkligen inte förstår mig på barn!! De är så otroligt konstiga att man aldrig blir klok på dem, men det gick väl hyfsat iaf. Så nu ska jag vara barnvakt på Torsdag och Fredag, haha det är så sjukt ironiskt att jag ska vara barnvakt liksom, om nån har något tips om hur man beter sig runt barn så var goda och dela med er!
Om jag någon gång blir mamma lär mina barn typ dö....eller nåt:S

Jag har varit rätt duktig idag för jag har pluggat historia i massor! :D Jag tycker verkligen att allt går så himla bra nu:) Så till alla som tycker att livet är lite smått jobbigt just nu så vill jag smitta av lite glädje på er, det kan ni behöva. 
 Men dagens konstaterande från min sida är: Barn är komplexa och konstiga varelser som iaf Josefine inte förstår sig på.

Helt otroligt att jag lyckades snickra ihop ännu en blogg! :D Ha det bra så länge så kanske jag chockerande nog i så fall men mirakel inträffar ju ibland, hehe, skriver i veckan igen

// josefine

lalalala

Nu är det bara en hårsmån tills man får skrika sig hes av lycka, den här sommarn kommer bli totally awesome! Annorlunda men askul. Några veckors " hard work" sen så är det slapp som gäller....Ett ämne som är otroligt aktuellt nu är självömkan och jag måste säga att jag är ett med de som är helt trötta på det, må vara själviskt men i grund och botten är nog alla lite själviska så det får man va.

Nöjd nu min vän I?

"Även fina flickor använder sig av kodnamn "