The new era

Titta nu! Jag kan inte ens hålla ett simpelt löfte, nog för att löftet om att skriva blogg minst en gång i veckan inte är ett super viktigt löfte, men detta visar hurdan jag faktiskt är.
Jag säger som jag alltid har sagt , Jag är lat, så in i bombens lat, så lat att om jag hade sämre gener än vad jag( tack gud!) har så skulle jag vara fet.
Sen är jag lat på andra sätt också, tex nu på detta underbara, efterlängtade påsklov då jag i stort sett direkt stänger mig ute från all slags kontakt med omvärlden. Vem gör sånt liksom?

Det är en skruv lös här alltså. Jag menar nu borde jag ju ha värsta planerna, som ja i stort sett majoriteten av alla kompisarna verkar ha, sådär fullpackad vecka. Men just nu, så vill jag bara vara lat, och i den här staden, inget ont om strängnäs men här bemöts ordet lat med samma slags likgiltliga blick som ordet tråkig. Jag är tråkig.

Men största anledningen till att den här bloggen fått noll med uppmärksamhet från min sida är att jag inte fattar grejen med den längre, ok man får ut lite tankar och sånt, men detta är inte ens i närheten av allt jag egentligen vill skriva här, och tro mig tanken att  skriva precis allt jag tänker är farligt frestande, men jag skulle antagligen ångra mig .
Grejen är att vem vill läsa om typ uppdateringar i mitt liv?
Känns lite som att man själv tycker att ens eget liv är så otroligt intressant när man skriver sådana listor, och inget ont om de som skriver sånt, de har säkert världens mest super flashiga liv där det händer saker konstant, men så är inte mitt och är jag avundsjuk?

njae, ta livet som det kommer, dagarna som dom kommer är ett bra motto, mitt nya motto, livet kommer ändå att suga luften ur dig snart nog......Kanske skriver jag någon mer gång, annars får denna blogg falla vackert, för att inte låta allt för deprimerande:) 
                                                                                        -Livet älskar mig och jag fångar dagen-