Mot nya tider...



Jaha bara dagen innan det nya året så var det väl dags att skriva blogg för första gången, tänk va nice:)
En egen liten sida, att bara skriva av sig på....jag tror det är bra att göra det ibland, rensa hjärnan lite. 
Denna första blogg, tillägnar jag till min kära vän Isabull som i stort sett tvingade mig, hhe nejdå motiverade mig att börja blogga. Härlig tjej det där;)

 Jo men i alla fall så är mitt största nyårslöfte som jag verkligen måste bli bättre på, att sluta ta på mig saker hela tiden " jo men självklart får du det"- ska inte förekomma i min värld 2007, visst ska jag fortsätta vara snäll å så, haha det är inte så jag menar, men just det där översnälla.....för jag orkar inte vara sådan längre. Det blir för mkt, och 2007 ska för fan bli det bästa året hitills, det blir ju vad man gör det till och om man vill så går det:)
Ett annat nyårslöfte, hmm....jo ha värsta bra budgeten. Måste börja spara pengar, men jag är slösa-person, så det kommer bli svårt, men man kan inte göra mer än sitt bästa.

                                                                                                         
Mer då hmmm hitta kärleken? Fast det kan man ju inte styra över, men jag är lite förälskad.♥ .....Så om inte avståndet blir too much så , fast va fan äkta kärlek klarar allt, hoppas på detta:) Nu väntar en tid fylld av ja mest födelsedagar faktiskt, först Hanna min kära vän, min ängel! Tänk om det blir Gothia i sommar, en repris eller vad säger du?;)
 Å sedan min kära broder och mormor på samma dag(jag vet! vad är oddsen för det?) Sedan stundar min egen 16-årsdag...inte speciellt förväntansfull, 16 känns mer som ett mellanår, inget speciellt liksom..jo övningsköra men va fan det är mer något jag fasar för, haha jag kan inte höger å vänster än......Det låter inte bra heller, det låter litet å fult. Nej hellre 15 än 16, fast helst 17 skulle jag vilja säga.   Men jag ska bli/är optimist så visst det ska bli skitkul! Allt blir så mkt roligare med en lättsam syn på livet, Whatever liksom....;)

------Jag är så såld nu....<3<3